Rólunk

Köszöntelek a Love Your Body Alakformáló Stúdió oldalán. Ferenczi-Deák Dóra vagyok kozmetikus, szépségtanácsadó és enzimes esztétikai szakértő a stúdió megálmodója és tulajdonosa.

A stúdió 2022 szeptemberében nyílt meg, s ezzel váltotta valóra egy régi álmom, hogy elérhetővé tegyem mindenki számára a hatékony testformálást, bőrproblémák fájdalommentes helyrehozatalát kellemes és jól eső, pihentető kezelések által.

Mint minden nőt, engem is tinilány korom óta foglalkoztat az alakformálás és szépségápolás. Lassan elmondhatom magamról, hogy a világon létező közel összes testkezelését: gépi kezeléseket, krémeket és ampullákat, szérumokat kipróbáltam.

E tudásom felhasználásával válogattam össze nektek azokat a kezeléseket melyeket tényleg hatásosnak tartok, csak elegendő türelem, kitartás és akaraterő kell hozzá. Nagyon fontos azt is megemlíteni, hogy a mozgás és megfelelő táplálkozás hiányában bármely kezelés mit sem ér. Viszont ha ezekre odafigyelünk és kiegészítjük a számunkra megfelelő alakformáló kezeléssel, szérummal akkor hihetetlen gyorsasággal elérhetjük álmaink bomba alakját!

Ezt garantálni tudom, hiszen ezek mellett mint boldog kismama -közel 1 éven belüli 40 kg súlyingadozáson túl- rendelkezem tapasztalattal, hogy segíteni tudjalak benneteket álomalakotok, régi alakotok elérésében illetve a szülés utáni regenerációban is. Test- és arckezeléseimet a PBSerum és Esthemax termékeivel végzem. Ezen szérumok mind magas minőségű, kifejezetten a probléma megoldására specializálódott kész koktélok, így előnyük, hogy nem vesznek a kezelések sok időt igénybe mégis ezek használatával akár megháromszorozhatóak a gépi testkezelések hatásai.

Fontos megemlíteni még azt is, hogy nálam nem csak zsírbontó és fogyasztó kezeléseken tudtok részt venni, hanem alakformáló és izomépítő eljárásokkal illetve relaxációs és méregtelenítő, közérzetet javító kúrákon is. Javaslom a több alkalmas bérlet megvásárlását mert látványos és tartós átalakulást több alkalom igénybevételével érhetünk el és így árban is kedvezőbb.

A kezeléseket minden alkalommal ajándék testtekercseléssel zárom mert tapasztalataim szerint e nélkül kevésbé hatékony bármely zsírbontó eljárás. A hatékonyság növelése érdekében ez kiegészíthető egy kellemes hullámmasszázzsal is.

Ha nem tudod, hogy számodra melyik kezelés lenne a legideálisabb és segítségre van szüséged, jelentkezz be bátran hozzám és egy ingyenes állapotfelmérés után együtt összeállítunk egy kezeléssorozatot számodra.

Az arckezeléseket szintúgy a probléma diagnosztizálása után tudom kezelni, a bőr meggyötrése nélkül. Arctisztitás során nem nyomkodom meg a kezelendő bőrfelületet hanem a számára megfelelő kozmetikumok bedolgozásával állítom helyre állapotát, segítek az otthoni rutin kialakításában illetve termékeket is ajánlok hozzá igény szerint. Az arckezeléseket némelyik testkezelés alkalmával akár egy időben is igénybe tudjátok venni, így rengeteg időt megspórolva!

A stúdióban lehetőségetek is van az otthoni utóápoló termékek megvásárlására. Nem mellesleg a Magicbody termékeivel is találkozhattok nálam amikkel diétátokat támogatni és az infraslimx edzést kicsit fel tudjátok turbózni!

Szeretettel és minden tudásommal várlak benneteket alakformáló stúdiómba, ahol kellemes, hatékony és izzasztó perceket töltünk majd el együtt szuper jó hangulatban!

Dóri