PBSerum

Egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok

A PBSerum-ról

A PBSerumok vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélok kozmetikusoknak és orvosoknak kifejlesztve. A már megfelelő arányban összekevert alapanyagok aktív összetevőivel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni nagyon rövid idő alatt. A széles termékskálán minden bőrproblémára megtalálod a leghatásosabbat. A szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.

A szérumok erőssége, hogy minden fiola tartalma liofilizált, így tartósítószer nélkül, bontatlan csomagolásban akár 15 évig is megőrzik szavatosságukat. Kizárólag a PBSerum fejlesztette ki a kémiai összetevők helyett azokat a teljesen természetes bio-aktív enzimeket, amik miatt a termékek egytől egyik egyediek és hatásosak lesznek. 

Az arc- és testkezelők mindegyike specifikus bőrproblémára lett kifejlesztve. Mindegyik szérum akár magában, akár -több fennálló probléma esetén- kombinálva is használható, ezáltal minden kezelés maximálisan személyre szabható. Technológiával történő bőrbejuttatás esetén a kívánt hatás intenzívebben és gyorsabban elérhető.

A PBSerum előnyei

Nem kozmetikumok, hanem cosmeceuticalok

Rendkívül tiszták (liofilizáció)

Enzim alapú, bioaktív hatóanyagok

Kész koktélok adott problémákra

Rendkívül mélyen hatnak a bőrben és struktúrális változást okoznak

Azonnali eredmény= nagy fokú vendég elégedettség

Spanyol gyártmány, kiemelkedő minőség

Minden technológiával alkalmazhatóak

A testkezelő szérumok nagy kiszerelése (nagy területre elegendőek)

Kérdésed van? Keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeken vagy küldj nekünk üzenetet az űrlap segítségével!

Nyitvatartás

Küldj nekünk üzenetet