Hydrojelly pro. maszk Intensive aftercare

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ, PÓRUSÖSSZEHÚZÓ, AZONNAL ENYHÍTI AZ IRRITÁCIÓT, FELGYORSÍTJA A BŐR GYÓGYULÁSI FOLYAMATAIT.

Intenzív nyugtató, gyulladáscsökkentő, pórusösszehúzó hatóanyag komplex arctisztítás, lézeres vagy hámlasztó kezelések után. 

Az intenzív hatóanyagai segítik helyreállítani a bőr természetes védőrétegét, hidratálja és intenzíven nyugtatja az irritált bőrt. Az oligomer procianidin nevű flavonoid rendkívül erős antioxidáns, kb. 50-szer erősebb az olyan antioxidánsoknál, mint pl. a C- és az E-vitamin.

A szőlőmag kivonat vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag, segít lehúzni a duzzanatokat, gyulladást és az irritációt.

A benne lévő proanthocianidinok pedig csökkentik a szabad gyökök káros hatását. 

A bromelain gyorsítja a bőr sebgyógyulási folyamatait, gyulladásgátló és nyugtató hatású.

Levendula por megszünteti az idegi feszültséget, enyhíti a fájdalmat, fertőtleníti a bőrt, és gátolja a bőrfertőzéseket okozó baktériumok szaporodását. Segít szabályozni a faggyúmirigyek túlzott kiválasztását, és csökkenti a hegesedés jeleit az akne okozta gyógyulása után.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk.

Hydrojelly maszkjaink maradék nélkül eltávolíthatóak, használatuk ajánlott a teljes szem és ajak területére is. A maszkok por állagban keverhetőek egymással mindig az adott bőrproblémának megfelelően.

1 doboz Hydrojelly maszk 15 arckezelésre vagy 10 arc-nyak dekoltázs kezelésre elegendő. 

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.