Hydrojelly maszk VAMPIRE PLLA Infusion

AZONNALI LIFTING HATÁS, RÁNCTALANÍTÁS, FESZESÍTÉS.

Vampire – A műtét nélküli arcfiatalítás, Volumenizáló, lifting és bőrfiatalító hatással…

💉 Erőteljes kollagén stimulációval, tűszúrás nélkül belülről tölti fel a bőrt. 

🔍 A PLLA (poly-L-tejsav), egy egyedülálló hatóanyag, mely pótolja az öregedési folyamatok alatt elveszett kollagént. Természetes kollagén stimulátor.

🔍 Sodium Hyaluronate: A hialuronsav nátriumsója, amely képes áthatolni a bőrbe és megtartani a vizet, ezáltal népszerű alkotóelem az öregedésgátló termékek számára.

🔍 Biotin vagyis H vitamin az egyik legfontosabb vegyület az új bőrsejtek képződéséhez.

Az Esthemax Vampire Infusion Hydrojelly maszkja férfiak és nők számára egyaránt alkalmazható, innovatív hatóanyag kombinációja pedig műtétmentes arcemelő hatást biztosít, amely egy teljesen új korszakot nyit a peel-off maszkok használatában.

Lifting hatású, ránctalanító és feszesítő arcmaszk. Hatására a bőr azonnal megemelkedik, feszes és hidratált lesz.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk.

Hydrojelly maszkjaink maradék nélkül eltávolíthatóak, használatuk ajánlott a teljes szem és ajak területére is. A maszkok por állagban keverhetőek egymással mindig az adott bőrproblémának megfelelően.

1 doboz Hydrojelly maszk 15 arckezelésre vagy 10 arc-nyak dekoltázs kezelésre elegendő.

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.