Hydrojelly maszk SPOT ALA

ANTIBAKTERIÁLIS, PROBLÉMÁS BŐR HATÉKONY KEZELÉSE, AKÁR LED KÉK FÉNYTERÁPIÁVAL IS ALKALMAZHATÓ, INTIM RÉSZRE IS HASZNÁLHATÓ A SZŐRTÜSZŐ GYULLADÁS CSÖKKENTÉSÉRE.

Spot diminissing ALA – A problémás bőr hatékony kezelésére fejlesztett egyedülálló peel-off maszk amely kék fényterápiával alkalmazva intenzívebben fejti ki hatását.

Az ALA hatóanyag képes áthatolni a sejtmembránokon, így szinte valamennyi sejtünkre tud hatni, támogathatja a B-vitaminokat, hogy kifejthessék hatásukat.Az aminolevulininsav (ALA) és a PDT vagyis fényterápiás (LED) kezelés kombinálása hatékonyan képes az enyhén vagy közepesen gyulladt aknés bőr kezelésére. A kék fény (410 nm hullámhossz) és az ALA hydrojelly maszk használatával már 4-8 kezeléssel jelentősen javítható a bőrprobléma.

Az ALA hydrojelly maszkon keresztül a  kék LED -fény behatol a dermiszbe, hogy elpusztítsa a pattanásokat okozó baktériumokat. Bizonyos baktériumok szaporodhatnak a szőrtüszőkben, és gyulladást okozhatnak így elzárva a pórusokat amik aztán gyulladt pattanásokká alakulnak.

A maszk és a fényterápia normalizálja a faggyútermelődést, segít megelőzni a gyulladt pattanások kialakulását.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk.

Hydrojelly maszkjaink maradék nélkül eltávolíthatóak, használatuk ajánlott a teljes szem és ajak területére is. A maszkok por állagban keverhetőek egymással mindig az adott bőrproblémának megfelelően.

1 doboz Hydrojelly maszk 15 arckezelésre vagy 10 arc-nyak dekoltázs kezelésre elegendő.

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.