Hydrojelly maszk RENEWAL BOOST

FOKOZZA A BŐR TELTSÉGÉT, KOLLAGÉN TERMELŐDÉST SERKENT, SEGÍTI A SEJTEK MEGÚJULÁSÁT, VÉD A DEHIDRATÁLTSÁG ELLEN, VÉDELMET NYÚJT A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ÉS A NAPSUGÁRZÁS KÁROS HATÁSA ELLEN, VITAMINOKBAN ÉS ASVÁNYI ANYAGOKBAN GAZDAG.

A kék-zöld AFA alga földünk egyik legtáplálóbb élelmiszere, amelyben 23 ásványi anyag és nyomelem található, 14 vitamin, valamint mind a 9-féle esszenciális aminosav. Ezen elemek kombinációja erősítik és kiegészítik egymás hatását. Helyreállítja a bőr rugalmasságát és feszességét, késlelteti a bőr öregedését. 

A spirulina részét képező aszkorbinsav a bőr rugalmasságát biztosítja, fehéríti a pigment foltokat és serkenti a kollagén szintézist. A lifting hatású gyémánt por pedig tökéletesíti a fiatalító folyamatokat a bőrben.

A bőr megújul, feszes lesz, mintha feltöltötték volna. Minden bőrtípusra, de főleg az érett bőrre ajánlott.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk.

Hydrojelly maszkjaink maradék nélkül eltávolíthatóak, használatuk ajánlott a teljes szem és ajak területére is. A maszkok por állagban keverhetőek egymással mindig az adott bőrproblémának megfelelően.

1 doboz Hydrojelly maszk 15 arckezelésre vagy 10 arc-nyak dekoltázs kezelésre elegendő.

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.