Hydrojelly maszk PURE WHITE TEA

ERŐS GYULLADÁSCSÖKKENTŐ, MÉREGTELENÍTŐ, SEBGYÓGYÍTÓ, ANTIOXIDÁNS, STIMULÁLÓ, RÁNCTALANÍTÓ, VITALIZÁLÓ.

Pure Fehér Tea hydrojelly maszk a külső ragyogásért! Páratlan bőrre gyakorolt hatás!

Himalájai fehér tea egy rendkívül aktív hatóanyag. Gazdag vitaminokban, nyomelemekben és antioxidánsokban. Bőrtisztító, méregtelenítő hatású, erős gyulladáscsökkentő ezért kifejezetten ajánlott a pattanásos, zsíros bőrre. A hozzáadott organikus lenmag esszencia pedig sebgyógyító tulajdonságú.

A fehér tea kiváló antioxidáns forrás. A benne található polifenolok és ECGC felveszik a harcot az öregedés jeleivel. Csökkenti az apróbb bőrhibákat és ráncokat, valamint elősegíti az elasztin és kollagén termelődését amelyek meggátolják a korai öregedés jeleit.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk.

Hydrojelly maszkjaink maradék nélkül eltávolíthatóak, használatuk ajánlott a teljes szem és ajak területére is. A maszkok por állagban keverhetőek egymással mindig az adott bőrproblémának megfelelően.

1 doboz Hydrojelly maszk 15 arckezelésre vagy 10 arc-nyak dekoltázs kezelésre elegendő. 

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.