Hydrojelly maszk Arbutin

A Vámpire Infusion maszk után az egyik legkedveltebb Hydrojelly maszk. 

Tökéletes hatóanyag párosítás a hiperpigmentáció és az általános elszíneződés ( ilyen pl. a pattanások, akné után maradt foltok) előfordulásának csökkentésére.

Világosabbá, tónusában egyenletesebbé és üdébbé teszi a bőrt, halványítja a pigment foltokat, gátolja a pigment termelést szabályozó enzim működését.

A hozzáadott új-generációs hidrolizált hialuronsav és Glutatione pedig segíti az alfa-arbutin felszívódását. 

Aktív hatóanyag kombinációjának köszönhetően a Kozmetikusok egyik kedvenc Hydrojelly maszkja.

Organikus Rizskivonat: Intenzíven táplál, mélyen hidratál és energiával tölti fel a bőrt. Gazdag antioxidánsokban, ásványi anyagokban, E- és B- vitaminokban.

Alpha Arbutin: egy bizonyítottan bevált növényi eredetűbiotechnológia segítségével nyert bőrfehérítő, depigmentáló hatóanyag. Blokkolja a melanin szintézist az epidermiszben, segít a májfoltok, szeplők megjelenésének minimalizálásában, használatával világosabb és egyenletesebb árnyalatú bőrszínt kapunk. Antioxidáns hatású. Világosabb és egyenletesebb árnyalatú bőrszínt biztosít.

Glutathione tripeptid: Antioxidáns, gátolja a szabadgyök képződést, bőrfiatalító, immunitás fokozó hatású. A fénykárosodott bőrt regenerálja.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak Parabent, Sulfátot, Hintőport, Ftalátot és Kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat használunk.

Hydrojelly maszkjaink maradék nélkül eltávolíthatóak, használatuk ajánlott a teljes szem és ajak területére is. A maszkok por állagban keverhetőek egymással mindig az adott bőrproblémának megfelelően.

1 doboz Hydrojelly maszk 15 arckezelésre vagy 10 arc-nyak dekoltázs kezelésre elegendő. 

Limited Time

Membership Discount

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.